Навчіться використовувати штучний інтелект – Мінцифри запустили безоплатний курс

Запущено безоплатний курс «Від початківця до експерта в ШІ» у співпраці з Netpeak Group, щоб навчити українців використовувати штучний інтелект для оптимізації рутинних завдань. Курс складається з 6 модулів, від базового до просунутого рівня, та охоплює реальні кейси: від генерації пісень до ремонту приладів. Після завершення програми учасники отримають сертифікат

Штучний інтелект розвивається й допомагає оптимізувати процеси в різних сферах – від написання посту в соцмережах до інтеграції ШІ у роботів для ефективного виконання бойових завдань. Щоб навчити якнайбільше українців використовувати технологію майбутнього та полегшувати виконання рутинних завдань, запустили безоплатний курс «Від початківця до експерта в ШІ» разом з Netpeak Group.


Курс містить 6 модулів – від початкового до просунутого рівня – та побудований на реальних кейсах із життя. Під час програми навчитеся за допомогою штучного інтелекту:


  1. генерувати пісні;
  2. перевіряти новини;
  3. ремонтувати прилади та багато іншого.


Після навчання всі учасники отримають сертифікат.


Проходьте короткий тест та отримуйте посилання на модуль, який відповідає вашому рівню знань роботи з ШІ. Детальніше про програму та тест за посиланням


У планах команди Мінцифри до 2030 року, щоб Україна увійшла в топ–3 країн за рівнем розробки та впровадження рішень на основі штучного інтелекту. Для цього продовжуємо поширювати ШІ серед українців і навчати використовувати технологію ефективно.


Джерело: Мінцифри