«Кейс» від NovaPay – зручний спосіб для зборів та накопичень

У застосунку NovaPay з'явилася нова функція «Кейс», що дозволяє користувачам збирати кошти для різних цілей, як-то великі покупки, спільні витрати чи оплата рахунків. Користувачі можуть створювати три види кейсів: без конкретної мети, з чіткою фінансовою ціллю та з фіксованою сумою для багатьох учасників. Одночасно можна мати до 20 активних кейсів. Наразі функція доступна громадянам України

У застосунку NovaPay зʼявилася нова функція  – «Кейс» – для усіх видів зборів, великих покупок, оплати спільних рахунків. Про це повідомили в пресслужбі «Нової пошти».


Клієнти можуть відкрити три види кейсів для різних цілей:


  1. без конкретної мети по зібраним коштам – допоможе спланувати великі покупки, значущі витрати, чи просто накопичити кошти. Можна налаштувати автосписання із зарплати, інших надходжень або принагідно поповнювати.
  2. із чіткою фінальною сумою – ідеально підходить для зборів, бо дозволяє встановити конкретну грошову ціль. Кошти можна накопичувати будь-яким зручним способом: поповнювати з карток різних банків, ділитись посиланням на кейс у соцмережах або месенджерах, через скан QR-коду. 
  3. із фіксованою сумою для багатьох учасників – дозволяє збирати гроші, коли відома сума рівних платежів для різних учасників збору. Не треба більше писати повідомлення із сумами переказів друзям, достатньо лише поділитись посиланням на кейс.


«Кейс» можна відкрити у кілька кліків у застосунку NovaPay:


  1. зайти у розділ «Кейс» в додатку;
  2. натиснути «Відкрити»;
  3. ввести назву чи ціль, на що збираєш;
  4. обрати тип Кейсу. Готово!


Так само швидко можна поповнити кейс різними способами: через додаток, за реквізитами IBAN, за посиланням, з допомогою Google Pay або Apple Pay, за QR-кодом. Із кейсу можна будь-якої миті зняти кошти – частково чи повністю. Одночасно можна створити до 20 активних кейсів. Наразі таким чином збирати кошти можуть громадяни України.


Нагадаємо, NovaPay першим в Україні серед небанківських фінансових установ отримав розширену ліцензію НБУ, яка дозволила відкривати рахунки та випускати картки. А також першим серед не банків запустив власний фінансовий застосунок з широким спектром фінансових послуг.


Джерело: Нова Пошта