Помилка в меню «Стан розрахунків з бюджетом» Е-кабінеті платника? Подайте запит онлайн!

Податківці роз'яснили алгоритм дій щодо подання запиту платника податків з приводу відображення недостовірної інформації «Стану розрахунків з бюджетом» в Е-кабінеті

Якщо в меню «Стан розрахунків з бюджетом» відображена недостовірна інформація платник може надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетом та сплати єдиного внеску за даними органів Державної податкової служби України за формою F/J1300207 через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету.


Відповідь на Запит отримаєте також через Електронний кабінет не пізніше 15 робочих днів з дня його отримання у вигляді витягу з інформаційно-комунікаційної системи ДПС.


Проте, якщо вважаєте, що в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету відображена недостовірна інформація за податками, зборами та єдиному внеску (задвоєння оплати / нарахування, переплата /недоплата), то можете надіслати звернення у паперовому вигляді до органу ДПС за основним (неосновним) місцем обліку та отримати письмову відповідь.


Відповідно до ст. 20 Закон України від 02.10.1996 № 393/96-ВР «Про звернення громадян», такі звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, – невідкладно, але не пізніше 15 днів від дня їх отримання.


Джерело: ДПС