Які реквізити зазначаються в РК до ПН, що складається після перереєстрації платника ПДВ

Оскільки при перереєстрації платника у зв’язку із зміною найменування не змінюється індивідуальний податковий номер, то зазначені зміни не впливають на ідентифікацію платника, зазначеного у податковій накладній, до якої складається розрахунок коригування

Які реквізити зазначаються в розрахунку коригування до податкової накладної, що складається після перереєстрації платника ПДВ, пов’язаної зі зміною його найменування (прізвища, імені та по батькові)?

Оскільки при перереєстрації платника у зв’язку із зміною найменування (прізвища, імені та по батькові) не змінюється індивідуальний податковий номер, то зазначені зміни не впливають на ідентифікацію платника, зазначеного у податковій накладній, до якої складається розрахунок коригування.


Отже, від дня внесення даних щодо нового найменування юридичної особи у ЄДР і до дня перереєстрації, здійсненої в порядку, затвердженому Положенням №1130, у зв’язку із зміною найменування (прізвища, імені та по батькові), такий платник ПДВ при складанні ПН/РК до ПН повинен зазначати одночасно нове та попереднє найменування (прізвище, ім’я, по батькові). З дати перереєстрації тільки нове.


Джерело: ДПС