Виплата резидентом Дія Сіті дивідендів власнику корпоративних прав – фізособі

Податківці пояснили, що є базою оподаткування резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах при виплаті дивідендів власнику корпоративних прав – ФО за період, коли резидент Дія Сіті був на відповідному режимі оподаткування. З утриманим ПДФО та військовим збором чи без

Податківці пояснили, що є базою оподаткування резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах при виплаті дивідендів власнику корпоративних прав – ФО за період, коли резидент Дія Сіті був на відповідному режимі оподаткування. З утриманим ПДФО та військовим збором чи без.


За їх словами базою оподаткування резидента Дія Сіті – платника податку на особливих умовах при виплаті дивідендів власнику корпоративних прав – фізичній особі за період, коли резидент Дія Сіті був на відповідному режимі оподаткування, є грошове вираження об’єкта оподаткування, який визначається, зокрема, з урахуванням сум дивідендів, які виплачуються на користь власника корпоративних прав – фізичної особи в такому податковому (звітному) періоді, без вирахування суми утриманого з таких дивідендів ПДФО та військового збору.


Джерело: ДПС