Де переглянути інформацію про види діяльності (КВЕД) платника

Інформацію про види діяльності (КВЕД) платника можна переглянути в ЄДР, розпорядником якого є Мін’юст, на вебсайті якого можна здійснити безкоштовний пошук відомостей

Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР) – єдина державна інформаційна система, що забезпечує збирання, накопичення, обробку, захист, облік та надання інформації про юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадські формування, що не мають статусу юридичної особи (п. 7 ч. 1 ст. 1 Закону України від 15.05.2003 №755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань»; далі – Закон №755).


Відомості, що містяться в ЄДР, є відкритими і загальнодоступними (крім реєстраційних номерів облікових карток платників податків та паспортних даних) та у випадках, передбачених Законом № 755, за їх надання стягується плата.


Розпорядником ЄДР є Мін’юст, на вебсайті якого за адресою можна здійснити безкоштовний пошук відомостей у ЄДР (по ФОП, юридичній особі, відокремленому підрозділу юридичної особи) та перегляд інформації про види діяльності (КВЕД) платника податків.


Джерело: ДПС