Встигніть подати звіт про чисельність військовозобов’язаних, які заброньовані до 10 жовтня

Органи державної влади, місцевого самоврядування, підприємства та організації щокварталу подають звіт про чисельність заброньованих військовозобов'язаних згідно з Порядком бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану. Звіт охоплює зведені показники за всіма заброньованими військовозобов'язаними та подається до відповідних органів до 10 числа місяця, що настає за звітним кварталом

Органи державної влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації складають щокварталу звіт про чисельність військовозобов’язаних, які заброньовані згідно з Порядком бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану, затвердженого постановою КМУ від 27.01.2023 №76, станом на 1 число місяця, що настає за звітним кварталом ( п. 14 Порядку №76).


До звіту включаються зведені показники за органом державної влади, іншим державним органом, органом місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями та за підпорядкованими їм структурними підрозділами і філіями незалежно від їх місцезнаходження.


Звіт подається до 10 числа місяця, що настає за звітним кварталом (додаток 6 до Порядку №76):


  1. центральним органам виконавчої влади, що здійснюють керівництво Збройними Силами, іншими військовими формуваннями, утвореними відповідно до законів України, СБУ або Мінстратегпрому - підприємствами, установами та організаціями, які здійснюють виробництво товарів, виконання робіт, надання послуг, необхідних для забезпечення потреб Збройних Сил, інших військових формувань;
  2. центральному органу виконавчої влади, який забезпечує формування та/або реалізує державну політику у відповідній сфері, відповідній обласній, Київській та Севастопольській міській держадміністрації (військовій адміністрації у разі її утворення), Секретаріатові Кабінету Міністрів України, органам, які здійснюють управління державним майном, що забезпечує діяльність відповідно Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, - підприємствами, установами та організаціями, які визначені критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.


Джерело: Постановою КМУ від 27.01.2023 №76